01 July 2012

Meleleh air Liur tgk strollers baby

haish..baby still sound in mummy's tummy and mummy dah busy survey itu dan ini..dulu x der excited cenggini..now, makin dekat due date, maken excited plak..hari-hari duk bukak website baby tgk ape yang murah, ape yang patot beli and ape yang tidak..ini kalau bapak die tahu mahu jugak dapat ceramah peree barang 20 30 minit..kohkohkoh..

memang serunak melihat barangan baby yang kiut miut..namun apakah daya, gaji seciput, mane mungkin boleh beli segala-galanya dalam satu masa.. lagi-lagi stroller yang mungkin tiada gunanya sehingga baby dah mencecah 3-4 bulan..

tapi, sebagai seorang manusia yang suke mencuci mata melihat sesuatu yang cantik, gojes, jelita, rupawan, maka, berpandukan bajet yang ade, terkeluarlah list stroller seperti dibwah..haish..melelh air liur, kalau x siuman,memng dah lame beli..ekeke :0

RM 400

RM 400

RM 400++

RM 300

haish, jangan lah pk saye mahu keempat-empatnya...salah satu jer okey..InsyaAllah if ade rezeki lebih, akan terbeli lah makhluk ini satu..buat jadi transport baby :)

Glitter text generator

10 comments:

Si Tuyuk said...

assalamualaikum..seronok tengok orang mengandung...orang cakap perempuan mengandung nie ade seri..hihi..btw, sy dah follow akak..

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

haNem said...

@Rizki Pradana

thanks for the compliement..nanti saye jenguk k :)

haNem said...

@Si Tuyuk

okey..akak dah follow awak..thanks drop by :)

ahyat pelukis said...

Boleh tahan harga2 stroller tu. Anak saya 5 bulan, pada pengalaman saya beli stroller yang ruang agak luas sikit supaya anak selesa. Maklumlah udara di negara kita panas lembap. :)

kaishin said...

semangat nak sambut org baru tu..eh jgn lupa lap air liur tu hehe :D

haNem said...

@kaishin

hahaha..x sempat nak lap pulak..ekekeke

haNem said...

@ahyat pelukis

a'ah kan..rase nye nak beli yang luas and stable sikit..tapi harganya..mak aii..pingsan mak bapak!

mishz aenil :) said...

cantik2 stroller baby neyh . baby boy or girl ? nak tlg pilihkan boley ? huhu . mengada plak kan ? jaga kesihatan diri dan baby yea :)

haNem said...

@mishz aenil :)

:) baiklah..ekeke..meh lah tulun pilih..lai lai..pilih pilih