02 July 2012

Comelnya

seyes sungguh comel..sy dah buat widget angkat dah..terima kasih kepada AHYAT..pereka widget ibu mengandung yang sungguh comel..

pastu ibu tu pakai baju pink lagi..omakaii..memng sosuai dengan tema blog saye..terus isi borang widget angkat..hakhakhak..ade sesape agi nak widget angkat?rase nye ahyat memng pemurah nak share widget yang die buat tu..cute2 semua..jom lah singgah blog die tgk widget angkat yang comel tu :)








Glitter text generator

5 comments:

ahyat pelukis said...

huhu thanks appreciate sgt2. Nak amik widget ankat rmai2 pun blh ;P

tiefazatie said...

wah..mmg sgt2 comel!

ahyat pelukis said...

Assalamualaikum! :D terimakasih banyak2 buatkan post ni untuk ulatbelog ye! Gembira sangat bila dapat tau pagi tadi. - Ahyat

haNem said...

@ahyat pelukis

waalaikumussalam..same2 :0 hihi..nak buat sendiri x pandai, amik lah widget angkat :)

haNem said...

@tiefazatie

pg lah angkat satu..hihi