03 July 2012

Lagi Kerja Tak Berguna

huahuahua..seriously..mcam x der kerja sangat dekat opis ni sampaikan barang yang memng langsung x diperlukan untuk menyambut baby saye survey..

pasal ape lah barang-barang baby ni cumil dan gojes sangat..hadoii...ni semua salah siapa?salah siapa yang mencipta barangan baby yang sangat cumil nih..eee...

hadoii, memng terasa nak grab one lah..boleh guna untuk baby..errkk..ni mcam gaya nak mintak ceramah peree dari emak dan suami tercinta..hohoho..okey, kite pospone tunggu bayi tu besar dulu baru kite bazirkan duit untuk beli benda ni..tapi, still nak share picture barangan yang cumil itu..lets look babeh :)






errkk..suami belikan lah satu..nanti saye nak bersalin bleh lah kite pg hospital macam ni..
x ade lagi orang buat kan..kihkihkih :)


Glitter text generator

2 comments:

Asyiqin Haulisah said...

saya yg besar ni pun rasa mcm nak je. hehe.

haNem said...

@Asyiqin Haulisah

kan..memng comel sangat..