07 June 2011

merindui gelak ketawa mu yang tiada henti

i miss my neighbour..or dalam bahasa melayu saye merindui jiran saye...yer..jiran saye..jiran seumur sebaya..jiran yang tua sedikit dan jugak budak dalam bilik yang memng x reti nak diam walaupun dah suruh diam..dan x bising walaupun berkali-kali ajak berborak...errkk..tu mase mereka tido..

huh..lame nyer lagi nak habes kan cooti ini..x sabor nak jadik giler balik dengan mereka-mereka..(x tahu cikgu mane ajar kate ganda untuk perkatan mereka yang sememang nye jamak)..sakinahseorang bakal isteri, mardhiyyah yang paling senget, lela yang x suke pasang kipas walaupun cuaca panas, pka yang suke gelak sorang-sorang..

momento sungguh..xsabar nak pg teman sakinah edit grade untuk subject bowling..saye?alhamdulillah..dah pass dengan cemerlang gemilang terbilang...mardhiyyah??seorang penyorak cemerlang..dier sungguh malu untuk pegang bola bowling..hohoho...

seorang lagi mangsa kerinduan..munawal..dah keje sekarang..erkk..agak nyer bile dapat pau duit beliau..ah..sungguh rindu nak mengepau...

dan kepada adik rumate yang due ketol..kite jumpe anda next sem okey..jangan lupe sms name kat kite..kite takot kite lupe name anda sume..maklumlah cuti panjang..hahahhahaha...

okey..thanks for reading :)

huaaa..x dapat nak letak picas mereka yang serabai..laptop dah jahanam..pergi bersama gambar..okey..nanti cite..air mate berlinang!

Glow text generator

1 comment:

NURUL AINI NORAZMAN said...

jgn la sedih,.nti dah jumpe,.lepas la rindu puas2,.=))