05 June 2011

Alahai abang Gambit

x paham sungguh dengan dunia sekarang ini.. tegur salah..x tegur salah..agak2 lah wey..kalu dah salah tu jangan lah nak cari or create alasan-alasan x logik untuk nampak kan diri kamu betul..

alahai abang gambit ooii..umo dah besor panjang, tapi bile kene tegur, cara memberontak tu lawak sungguh lah.. nampak macam orang x sekolah pun ade..alahai..comel macam mintak menampar jer kan..kite ini manusia biase kan..mesti ade buat salah walau macam mane skali pun..

susah sangat ke nak accept teguran orang?x der nyer orang kan ingat salah yang awak buat tu kalau awak mengaku awak salah..nie x, buat tweet yang entah ape2 kat twitter..x paham sungguh..awak nak cakap ape sebenar nyer...

dah lah tu..bawak2 istigfar sikit..x der orang nak blame awak lame2..awak jer yang hot x pasal2..jirus air batu baru tahu..dah ler yer..buat salah tu diam2 dah ler..nie nak tambah lagi salah..okey..

ingatan bukan untuk abang gambit shaja..untuk si dia yang suke buat fitnah jugak perlu ditujukan..cukup-cukup tabur fitnah yer..sekian..

thanks for reading :)
Glow text generator

3 comments:

padle said...

gambit?

NURUL AINI NORAZMAN said...

dia dah silap besar la carik pasal dgn bloggers kan,.ramai kot bloggers msia nih,.ssh la dia nak carik rezeki lepas ni,.hahaha padan muka!!

haNem said...

padle: x kenal ke abg gambit??
nurul: ntah lah..macam kanak-kanak lulus tadika jer