22 July 2010

sepetang bersama bantal dan tilam

wah-wah.. enak sungguh beradu di petang hari.. peluang yang selalu ader tetapi jarang-jarang dipraktikkan oleh saye.. oh mengape??bukan saye seorang yang baik, namun saye x reti untuk menidurkan diri pada waktu petang dan oleh itu malam menjadi singkat kerna waktu jam soploh mate telah layu..:)

petang khames every week for this sem, memng free giler ah.. ke"free"yan itu bersambung untk keesokan ari nyer..jumaat kelas start pukol 3..wow, kalau lah unah  umah sebelah uia..tapi apekan daya, umah wa kat Terengganu nuh hah..kompem kalau balik x sempat nak balik uia balik..hohoho..

sepetang saye menikmati tidur..semua msg, call dan ape2 lagi x der dipedulikan..ah seperti sudah duduk di luar kawasan penerimaan tiada coverage pulak..nant bangun saye reply..oo..maknanya bukan bangun terus update belog okey!!baiklah..u turn kepada topic asal yer..kalau nak tido mesti ader bantal..kalau x der bantal nant leher saket.biler leher sakit kepala x centre..okey ape yang kamu bebel hanim..cut if off..

oh, tido petang mesti tido atas tilam uia yang empuk keras itu..sebut pasal tilam kan, uia tukar tilam baru sem lepas..mak aii.. kerass woo.. tapi bukan keras macam papan.. jangan lah imagine macam tu.. kalau ia begitu maka, saya x akan ada nikmat tido petang yang memng susah nak create tuh.. hoho

sekarang sudah bangun mengdap laptop..tapi biler pandang tilam dan bantal rase macam nak sambung tido balik ajer..tapi x boleh..sebab??saye orang islam..hah??ape kaitan ko orang islam bai??orang islam x bleh sambung tido ker??

eh..eh.. bukanlah.. saye x solat asar lagi nih..sebab tadi bangun tido kul 4, maner asar lagi.. actually x lame pun saye tido..satu jam jer kalau dikira tido pukul 3.. :) aderkah itu panggil sepetang??oh mesti sebab waktu petang n bukan pagi.  :)

this thing x der gambar nak attach sebab x kan nak letak gambar rumate tido..macam kejam pulak..kenape perlu gambar rumate?? :p

psst: perlu pergi solat skang sebab nak g bukak pose sunat kat Kenny Rojes..sape nak ikot sile sms..yelah.. x main2..

4 comments:

ken said...

saya mesti tidur dengan bantal dan tilam =)

Siti Nurhanim said...

hehhe..
tilam + bantal busuk kan??

.n u d r a. said...

wah2, keny rojes jj ke nem? nti kite g nando's nk? teringin sgt

Siti Nurhanim said...

nando's??mahu2.. orked mahu belanja kan??boleh2.. biler?kite g nando's mid valey la..hahha