20 September 2011

hadiah kawen tajaan Pensonic

perghhh..murah rezeki den..dah masukminggu kedua kawen pun, hadiah kawen mencurah-curah ke ladang gandum..kuikuikui..nie hadiah terbaru yang dapat special treatment sebab mungkin yang last dah kot..errkk,, or ade manusia di luar sane maseh mahu hulurkan hadiah kawen?? ai dan husben sedia menerima nyer..

today (19092011) dapat lagidua hadiah kawen dari teman..mungkin tajaan pensonic kot.kohkoh..satu dapat mixer, satu agi toaster..mixer tu koleksi kedua dan toaster adelah koleksi ketiga..pergggh..jimat beli barang elektrik untuk 5 tahun akan datang..boleh pakai buang x??hohoho..kejam...

yang bagi hadiah lain,jangan kecik ati sebab ai x bubuh pic hadiah korang erk..banyak hadiah nyer, yang tersesat nie jugak dapat treatment interframe masuk belok ai..ai hargai sume hadiah yang u oll bagi..x mau kecil-kecil heart tau..

nie ade sikit pic nak share..
sanggup datang memalam usung kotak nih.nakbalik baru kasik..ingat kalu kasi awal,
ai bukak awal lah tu..i matured ah..huhu

memng gaya loyer habes ah..belek & white..hahahha

taraaaa...suke..suke

toaster tu Mar and izzah bagi

p/s: cik husben, ai mintak maap sebab x tunggu u untuk bukak hadiah nih..nie i tepek gambo kat cni untuk tatapan u..say thanks to my prengs skang jugok..huhuhu.
hanis: buku pendidikan perkahwinan dah siap masuk kete husben...bace time jem kot..kohkohkoh
nani: hadiah u pun husben dah tgk jugak :)
kina: nampak x ai letak jugak hadiah u sebelah hadiah tajaan pensonic tuh?

Glitter text generator

5 comments:

Ku Azhar said...

waaa!!!!!! slmt pengantin br! sorry lmbt #_T

B33HA said...

selamat pengantin baru...jimat kos..haha..

haNem said...

thanks :))

Enab in her Own World said...

comel larh blog nie ;) asal bru taw

haNem said...

kohkohkoh..bese2 jer nab :)