06 September 2011

Alhamdulillah

segala puji bg Allah..selesai satu majlis..insyaAllah segalanya di permudahkan..

lame jugak x dapatnak hapdate belog...visitor@reader pun dah lesap entah kemana..tapi nak buat macam mane..telah bersuami..maka segala nya kelihatan bukan mudah seperti dahulu kala lagi...kemana di mana dengan siapa semua perlu dikhabarkan..oh..indah memng indah silap langkah lain jadi nyer..

will update more soon..focusing on preparation pulang ke uia dan segala hal yang lain lagi:0 thanks for those who still spent time reading my writings :)

 no more make up..after solat:)

Glitter text generator

4 comments:

Dr. Amirah said...

tahniah kak hanim!nnt cek email kite bagi free dolly dekat kak hanim :)

.RSARA. said...

cantekkkkkkkkkkkk yang amatttt!!! suke warna biru tu. :)

eesyaheera said...

Balik UIA nanti PJJ lah dengan husband ek?

haNem said...

seboley nyer x nak PJJ.... :)