21 September 2011

Cara nak dapatkan doodle FRee

mintak maaf kat doctor mira babanyak okey..seyes lupe nak letak doodle yang beliau buat untuk ai..ala,u ollkan tahu i ini pelupa..typing error pun banyak sebab lupe ejaan ah..kohkohkoh..kalau ikot cara ai, nak dapatkan doodle u oll kahwin ah..huhuhu..sebab i dapat doodle bile kawen..miahahahha

mase ai pakai baju pengentin, tangan ai x macam nie yep..hahahha
mungkin zaman dah canggih, hadiah pun bleh bg dalam bentuk digital sebegini..kompem x hilang kalo x delet kan??kuikuikui..

thanks to doctor mira yang baik hati sebab bagi hadiah ini..x der orang nak bagi hadiah untuk header pulok ker??huhuhu..

jom singgah belog doc mira untuk dapatkan treatment secara percuma..


Glitter text generator

6 comments:

DRceria said...

kalu macam tu,, DRC pun nak jugeeekkk dodol tu...hahahaa...
psssssttt : msti cumeyll dodol lelaki bersongkok.... >.<

Dr. Amirah said...

hihi treatment percuma pom boleh..thank you akak..itu je den mampu buat :)

Faz_cs said...

comel...anyway..Selamat Pengantin Baru...Moga berkekalan hingga akhir hayat...Amin...

haNem said...

thanks..erkk..doodle pakai songkok??menarek gak..ehem..ehem

Dorky Guy said...

teringin doodle free jugka.. nak satu boleh?

haNem said...

mintak kat dr amirah ler..huhuhu