14 February 2013

Today activity...

Salam...huuu..gile penat nak settlekan urusan long call ini.. oh, buat pengetahuan saudara saudari sekalian,saya akan didaftarai kan sebagai peguambela dan peguamcara mahkamah tinggi malaya pada 21.2.2013 iaitu hari khamis depan...
Bukannya mudah untuk untuk dapatkan sekeping lesen bergelar lawyer..dah la blaja kat uia 5 tahun, then chambering 9 bulan...nak filing segala paper sikitlah punyer azab..tobat x nak buat lagi dah..cerewet giler...
Sotoday, aku punya pagi bermula di mahkamah..naik turun, naik turun untuk memfailkan affidavit yang cuma satu itu..3 jam kot baru sttle..
Lepas tu, terus ke giant untuk lunch..makan kepsi..wow, bakal pengantin belanja..borak2 pasal persediaan perkahwinan beliau, isu semasa di opis masing2 dan lain2 gossip yang berkaitan..hehe..hoho...(bengong gelak byk2) pastu shopping jap kat giant..then, pulang ke rumah...oh, itu je ke activitiES today?hahaha, x der la..ade lagi sikit activity yang bakal dibuat petang ni..nanti dah buat aku update lagi...
Maka, silalah tatapi kompleks makhamah CONDONG Kuala Terengganu :)

3 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum. boleh saya tau akak chambering di firm mana? dan akak boleh suggestkan tak mana-mana firm yang best dekat kuala terengganu :). saya masih lagi mencari tempat untuk chambering sebenarnya. terima kasih!

iman.

haNem said...

iman, how can akak contact u..hahaha..if u read this comment, please reach me at my number...0129082930...

x pun, pg ke mahkamah tingkat 5 and ask for the avaible firm to do ur pupillage..there are sevral firm that akak not suggested lah...:)

Ira Rozana said...

Salam..boleh sy tau Lawfirm mana Kt kuala Terengganu Elok nak buat chambering?