05 September 2012

Kesakitan Yang Membawa Kemanisan

5 september... 5 hari selepas keluar dari my tummy:)
Alhamdulillah..dah settle down dengan kelahiran yang dinantikan...syukur sangat-sangat..semuanya berjalan seperti yang diharapkan..

seperti biasa, soalan yang menjadi soalan spot atau popular setelah bergelar ibu "BERANAK SAKIT TAK?"

adooi..mane ade beranak x sakit..sakit weh..tapi kemanisan kesakitan itu terlalu manis..

post ni, saya share picas NIK 'AISY HUSNA BINTI NIK AZLAM..next post saye share pengalaman bersalin pulak k..if diiznkan ALLAH saya share jugak ilmu-ilmu berguna untuk kita..

"semoga saya dan suami berjaya memikul amanah Allah ini" amin

after keluar labour room :)

1 september..selepas dimandikan oleh nurse di hospital, before discharge 


Glitter text generator

2 comments:

iMah said...

waaaaa comey nye..
tahniah.. moge baby membesar dgn baik ye.

puteri mama said...

tahniah anim!! sgt comel!!
tahniah!! smga jadi anak yg solehah ye sayang...igt keperitan momy lahirkan kamu..nnti aisy husna besar nnti, leh baca blog momi dia..mesti makin syg kt momi dia kan..