20 May 2011

Percayalah

kuikuikui..rasanye, sudah semakin seronok hanim menulis belog..skang nie nak share ttg business kueh yang anim bercita-cita nak buat..hahahha..okey..ini adalah kerja sampingan sahaja yer adik2...jap2..mintak maaf,saye memng tiade ketetapan dalam membahasakan diri ketika menulis belog..wakakakaka..

apam polkadot..actually lagik suke sebot apam pokadot.leave the "L" behind..hahahha..okey2..kalu kat KL memng gelemer ah apam ini kan..namun,bagi kanak-kanak sebesar saye yang tinggal di Terengganu, benda ini adalah sesuatu yang sangat baru..hohoho.. x dak juai kat pasar kedai payang okey..

setakat ini,order dibukak kepada orang2 sekitar rumah,opis dan kampung halaman sahaja..huhuhu..insyaAllah,bulan puase nanti buleh buat dan anta kat kedai2 or gerai2 kueh..InsyaAllah..doakan lah bakal loyer ini jadik makcik jual apam pokadot..hahahhahha..

meh2 tgk SEKEPING gambo :)

1 PACKET tu 5 hinggit jer :)


thanks for reading :)
Glow text generator

2 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

comel apam tu..
tingin nk wat..

haNem said...

buat ah..aenang jer..x nak buat ordr..tapi baik buat..bleh makan bnayak2