21 July 2018

TESTIMONI YOUTH SKINCARE

Assalamualaikum.

Dah ada Youth Skincare ke? Mama Una dah lama guna. Makin hari jatuh cinta dengan Youth. Daripada Februari 2018 mama una pakai. Sampai sekarang. Masih tak habis. Pakai everyday tau.

Walaupun sebelum ni susah sangat nak istiqamah dengan skincare, tapi sekarang, memang la rasa tak lengkap kalau tak apply Youth setiap pagi dan malam. Happy me, healthy skin! 



Sangat best. Korang tengok kulit mama una. Best tak. Tiap pagi pegang kulit sendiri rasa mcm kulit Anas. Hihi. Lembut dan gebu. 😝

Kat bawah ni mama una share testimoni orang lain jugak. Salah seorang adalah doktor Farah. Kulit dia breakout teruk. Sangat teruk. Jerawat, parut jerawat. Silih ganti. Kulit dia cerah tapi bermasalah. 

Korang nilaikan la ye. Power ke tak youth ni. Memang berbaloi sangat untuk mereka yang mencari skincare organik tanpa bahan kimia bagi menyelesaikan masalah kulit muka.






So tunggu apa lagi! Jom order dengan mama una tau. Whatsapp mama una dulu. Explain masalah kulit muka. Nanti mama una suggest solution paling best sesuai dengan bajet korang tau.


Just klik link untuk hubungi mama una.

http://nakbeliyouthskincare.wasap.my/

No comments: