02 October 2011

al kisah BE

tadi sempat jugak usha 2 3 blog orang-orang glamer kan..hamboi, sume sebok duk cash out nuffnang lepas raye ni kan...so, ai pun gatal tangan ah tekan my nuffnang account jugak..nak tengok brape juta ai ader..huhu..

rase nyer, BE macam bnyak jer kat belog tu..tapi amount nyer, malu nak story.. 30sen, 40sen je..hahahha..orang lain satu BE ader satus dua..ai sen sen jer..kohkohkoh..sebab perangai berlagak ai menebal dalam diri kan,susah payah jugak ai gunting gambo kat nuffnang tu nak show off benda yang x seberapa nih..
horang hade, haku pun hade..tapi sikit sangat!
sebenarnye, benda ni reverse saikologi kan..nak harap BE ratus2 x der nyer..tinggal impian jer lah kalau perangai ai yang x der benda nak stori kat blog nie dikekal kan..well, ai datang uia bukan nak tulis belog, ai datang cni nak sekolah..hahaha..belog nie sampingan jer..ecece..

dah lah, lantak lah nak jadi ape dengan BE tu, tawar hati dah..hukhukhuk..bye!!
Glitter text generator

4 comments:

saharinasaharudin said...

hanem stdnt uia ke?amek course ape? :)

haNem said...

yap..uia :) amik law..huhu

haNem said...

yap..uia :) amik law..huhu

I`mulan said...

oklah tu dear... ada jugak buffered kan... keep up writing yea...