22 February 2011

K.P.U.T.U.S.A.N Y.A.N.G T.E.R.P.U.T.U.S


alhamdulillah..akhirnye..sori for the delay yer..memng hanim nak sangat declare sape pemenang untuk kontest yang x seberape ini..tapi seyesly x sempat..sekarang baru ader mase..hadiah pun, alhamdulillah lah, semua dah ready..tunggu nak post and bagi kat pemenang jer..hukhuk..hadiah x seberape lah kan..cz, saye memng orang x seberape..saye pun x der memaksa masuk kontest lah kan..

btw, i'm sory very da sorry lah, x dapat nak bagi hadiah yang gempak2..ade blogger yang kecam hebat bile hadiah ntah pape..but, for me, saye x kisah if saye dapat hadiah yang macam saye bagi kat orang..kite support blogger2 kite kan, bukan nyer, nak bertanding hadiah sape best..(eerrkkk..kalau x puas hati, sori)..and, my blog, is nothing than a personal blog..bukan comercial yang ader supporter, followerr berjuta2..hakhakhak

dan, dibawah ini, keputusan nyer..thanks for ALL yang join, yang support hanim even, after this kontest, you all x kunjung blog i pun..hahahha..*joking..for the first winner, email me your address..bagi tempat dua n tige, email no akaun yer..nak bank in DUET..hoho..mintak maaf untuk segala kekurangan..

this my first attempt for the contest..next time, InsyaAllah, ia lebih menarek..tahnks for all readers :)

-NOMBOR 1-
http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html
hanim suke dis pic..sangat..kene care edit nyer..:)


-NOMBOR 2-
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html
ini pulak, juri awam yang memilih :)

-NOMBOR 3-

http://gilapapankekunci.blogspot.com/2011/01/05-kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html
-juri cakap yang ni pun lawa :)


Glow text generator

5 comments:

Lelord said...

wahhhhh sukenya...maceh yek

eh ape email add hanim

Lelord said...

hehehhe akak bg address kat sini pun bulih kan

NORLELA BT ALI
NO.7, JLN 3
TAMAN PASIR EMAS
75200 KLEBANG BESAR
MELAKA

Nana said...

eh silap..
menang no 2 kena kasi no akaun kan hehehe

apa email awak?
ni email saya nanamrul@yahoo.com

Nisa Dawi said...

wa...suke jugak...
time kasih..=)

nk bg num akaun kat ner Cik Hanem?=)

oh nudra said...

yeay! tahniah kpd pemenag ;D