28 February 2011

ape yang kite tak x same

x kan dapat semua yang kite nak..itu pasti kan..jangan berharap sangat..hidup ini bergantungan..macam rantai makanan..macam tenggiling makan semut, ikan besar makan ikan kecil,burung mkan cacing..memng x boleh nak hidup sorang2..ALLAH dah buat semua tu baik kan..

tapi mesti rase sedih bile kite x dapt ape yang kite nak..kite x dapat sebab orang x nak bagi, sebab orang x nak dengar,sebab kite memng x der hak nak dapatkan bnda tu kan..

then, sebab itu, ade nyer perasaan sabar yang Allah dah siapkan awal2 lagi..cume sedikit atau banyak jer yang berbeza..kalau sedikit,kumpul lah bnyak2..

hidup memng susah nak jangka..ari ini, hepi esok mungkin berduka..kita x tahu bile giliran kita..ari ini, kita dapat semua yang kite nak, esok belum tentu..kite x same..

berdiri,mencari dan bersyukur,itu yang terbaik untuk saye pada mase ini..bertahan selagi boleh..what should expect from her hanim???ah..bothof u are diffrent..remember okey :) kamu x selalu, betul,jadi,keep silent and listen to her..

seteruk mane pun rase x suke,sedih,dan geram,pendam dan simpan elok2.ape yang kite nak,x pernah same..dan,nobody will understood our feeling,if they never be a part of this situation :)

"sometimes, you just can’t tell anybody how you really feel. not because you don’t know why. not because you don’t know your purpose. not because you don’t trust them. but because you can’t find the right words to make them understand." -PKA_
Glow text generator

2 comments:

Fieza79 said...

apa yg kita nk sgt2 yg tu plng ssh nk dpt kan...huhu tp harus jgk bersyukur dgn hidup ni..

haNem said...

always prays that whatever we ask from Allah, cepat atau lambat,May Allah granted them in His ways