13 January 2011

Kontest Gambar Saye tak Cantik Kalau Tak Edit !

amaran : POST INI ADALAH MELEKAT KUAT!!
kalau nak bace yang lain..cari kat bawah

di maklumkan..adalah pertama kali raksasa yang baek ini membuat kontest..peraturan senang dan segala nyer senang sahaja.kontest ini akan ada tiga pemenang..tapi kalau sambutan menggalak kan raksaksa baek akan tambah hadiah..hadiah istimewa untuk follower 444 :) buat mase ini hadiah adalah suprise..hoho..dah..jomm layan..


objective pertandingan untuk memberi hadiah..objective kah itu??oh sile abaikan..berikut adalah syarat-syarat peraduan :)

1. menjadi follower saye.
2. meletakkan banner kontest di dalam post dan link kepada blog saye kembali.
3. meletak kan link blog saye di bloglist anda (link shj,banner x payah letak kat side bar).
4. sertakan gambar anda yang sudah di edit..(mesti ader gambar sebelum dan selepas edit).
5. cite sikit pasal gambar tu..
6. tag dua orang kawan
7. tinggalkan link penyertaan di bahagian komen..

okey..itu shaja okey..expired date 30 JANUARY 2011
untuk permulaan nak tag asyraf hamasaki, cik Pqa dan kak ngah..yang lain-lain jom join k

hapdate: LINK UNTUK TAHU HADIAH

psst: penyertaan batal serta merta kalau x follow syarat peraduan yang senang sangat ini okey :)
Glow text generator

40 comments:

Miza Yusof said...

menarik. nak join lah :)

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof
link: http://haycontest.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

TQ :)

Nana said...

salam
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

tity said...

xkisah gmbar apa kan...gmbr kucing boleh?? nak join lah...entri dah siap nt kita infom.. :p

.shark.grown.up. said...

tumpang lalu :)
shark join ye
http://itukamuamshark.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

haNem said...

thanks sume..
ape2 gambar pun boleh tau :)

Miza Yusof said...

hanem, miza dah masukkan link hanem dalam bloglist. jemput tengok sekali lagi :)

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

TQ

irwanpauzi said...

menarik nie...kena join nie..tapi agak2 hadiah dia grand tak...bagilah klu skit

haNem said...

hanim akab buat post pasal hadiah

eB@mamaAerish'n'Aed said...

dtg nak join contest...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

tq

eB@mamaAerish'n'Aed said...

slm deq hanem,

ader tau dlm bloglist contest sponsor

tq sudi jenguk... ;p

ziema cindalena said...

saye join yer..maceh!!~ ^_^

http://cindalena.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

Mira Hana said...

http://mirahanastory.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

join suda:)

NOOR FATIN said...

sy dah joinnnn

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

check tau! ;D

princess FADIELA said...

salam , nak join okeee .


link : http://ahdeqiela.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

Sweety said...

saya join :)

link:
http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

HadifaR_LoVe said...

Salam...
Saya pun nak join nih...

http://galeriini.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

Kalau ada apa2 kurang, bleh bagitau :)

puteri.diyana said...

http://fardiyana94.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

kak hanem..
pu3 dah join..
silakn melwt blog pu3 aw n komen sklie..hehe

Noor Liana Johari said...

salam...mine
http://nlfm.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

tity said...

hehe...entri dah siap. datang lah lawat ye..

http://hayatifadhzil.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

ayano shirahata said...

MO JOIN!!!

http://amieyra2406.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

fa10 said...

salam,
akak dah join..

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2010/12/gmbr-cantik-klu-x-edit.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM.
LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

TQ

Fieza79 said...

Salam...

kak fieza join ye...

http://fieza79.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

kalau ada yg tidak memenuhi syarat bagitau ye...

.:mama dhia:. said...

salam kenal..
saye join..

http://sayangyana.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saya-tak-cantik-kalo-tak.html

Lelord said...

Join gak hehehe

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

bintangjanganpergi said...

hanim..i already join ur contest..
check out dis
http://orenbrown.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

maisara majid said...

klu bukan pic kita boleh?pic binatang ke..

khayla fadwah said...

atty join juge...=)

http://ilhamdihatiku.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saya-tak-cantik-kalau.html

ariff afiza said...

salam kak hanem..
sya join jugak ^_^

http://mydreamzremind.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

Miss Mucuk ! said...

salam..dh join..
tp leh bgtau x cmne nk follow?xtau lorr..hee..nti tlg bgtau erk klau singgah dblog sy..
jgn lorr btalkn pyrtann sy..ikhls nk join t_t

http://mizzchenta91.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

~Miss Sukasih~ said...

Salam..dah join..

http://akusukablogaku.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

cikanna said...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

tq

Enna Banana said...

enna joined!

http://bananalovecontest.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

::EIDA:: said...

Eida joined =)

http://msieda.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

Tq!

si gila papan kekunci said...

JOIN..=)

http://gilapapankekunci.blogspot.com/2011/01/05-kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

see ya..

LittLeMyRsHMaLLoW said...

saye join !

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalo-tak.html

jom lihat !
tQ~
=)

LYA m@m@ ASYA said...

join juga:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

tenkiu

cikpuanhady said...

salam..me join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/kontest-gambar-saye-tak-cantik-kalau.html

dah letak dalam bloglist tau..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido