23 January 2012

kenape anak sulong?

kadang-kadang ade orang bencikan anak sulong..kenape??alasan mereka anak sulong tidak pernah amik tahu hal kejadian di rumah kerana anak sulong selalu duduk berjauhan dengan ibubapa dan maka dengan itu, kasih sayang berlebihan tercurah kepada anak sulong!!

lain dari itu anak sulong jugak mengada-ngada, x pernah xdapat yg dikehendaki..dan selalu di manjai oleh mak bapak...

then, buktikan kepada saya!! hello,kakak or abang anda mungkin..tapi ai, sebagai anak sulong, x ader nyer ai rase macam itu..dibandingkan dengan adik-adik ai,mereka lagi mewah dari ai..even mak pak ai bukan orang kaya..ai duk asrama betul2 duduk.x der mak pak ai datang every weekend amik ai bawak balik rumah..sebulan lah duk asrama.then tunggu minggu pulang bermalam baru bleh balik..then kalau mak pak bg perhatian lebih sikit kat anak sulong u nak hangin..pe haalll!

itu ai lah kan..macam nie lah..if korang bukan anak sulong, korang bersyukurlah yer..atleast korang x der adik2 yang nak jeles dengan korang, cakap bukan-bukan pasal korang macam korang buat kat anak sulong...one more thing, kalau dah memng rase anak sulong nie memng x bleh harap sangat, mengadu kat ALLAH..tny Allah kenapa x u jer jadi anak sulong..

u ingat kalau u jadi anak sulong, x ader masalah macam sekarang???

#ai anak sulong, and ai almost everything ai buat dengan sendiri nya..and ai memng x bleh terime kenyataan kalau u out loud express yang u x suke anak sulong..instead of that, just say "i hate my big brother/sister" sulong tu umum!!



Glitter text generator

1 comment:

saharinasaharudin said...

rin anak sulung ;) xda pun rsa dimanja lbih dr adk yg lain.biasa je.And,anak sulung ni pndai berdikari tau.hehe :)